Holland & Barrett komt met compleet vernieuwde winkel

In januari werd de eerste winkel van Holland & Barrett met een compleet vernieuwd winkelbeeld geopend in Rotterdam Alexandrium. Tevens heeft Holland & Barrett over de afgelopen weken haar winkels in Deventer, Den Bosch en Utrecht Hoog Catharijne verbouwd naar deze nieuwe uitstraling.

Deze winkels moeten nog beter laten zien waar Holland & Barrett voor staat; een breed, vernieuwend assortiment van natuurlijke Health en Beauty producten, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat en een klantgerichte winkelervaring en service leidend zijn. De winkels hebben een frisse en natuurlijke uitstraling door het gebruik van warme materialen zoals hout en planten.  

De klant ervaart volgens de keten, naast de natuurlijke uitstraling, meer rust, ruimte en beleving in de winkel. De winkel is toegankelijker geworden door een andere opstelling van de meubels. Deze meubels zijn gerecycled uit de oude stalen meubels, daar duurzaamheid een grote rol speelt bij Holland & Barrett. Zo is Holland & Barrett bijvoorbeeld ook de eerste met een Zero Waste Beauty assortiment, waarbij het gebruik van verpakkingen gereduceerd wordt en de eerste retailer die de verkoop van wegwerpdoekjes in de ban heeft gedaan.

In de nieuwe winkels worden de klanten verrast door de verschillende presentaties op de tafels en de zogenaamde ‘experience bars’ binnen elke afdeling, waar steeds de nieuwste producten te zien zijn en waar de klanten de producten kunnen testen en ervaren.

Marc Estourgie, Managing Director Nederland: “Deze compleet vernieuwde winkel is een enorme stap voorwaarts en onderstreept duidelijk onze ambitie als leidende retailer in natuurlijke Health & Beauty. Het meest trots ben ik op de glimlach van onze medewerkers en de enorm positieve reacties van de klanten in deze verbouwde winkels.”

Het nieuwe winkelconcept is te zien in de winkels in Rotterdam Alexandrium, Deventer, Den Bosch en Utrecht Hoog Catherijne. Binnenkort volgen meer verbouwingen waaronder Eindhoven Woensel en een nieuwe winkelopening aan de Fahrenheitstraat in Den Haag.

Voor meer informatie: www.hollandandbarrett.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven