Biomarket

De grootste bio-markt van Europa komt in Barcelona te liggen

Mercabarna, de groothandelsmarkt in Barcelona, en de Vereniging van AGF-groothandelaren van Barcelona (AGEM) nemen opnieuw samen deel aan Fruit Logistica, de belangrijkste fruit- en groentenbeurs ter wereld.

Op de beurs zal Biomarket aan het publiek worden voorgesteld. Mercabarna plant de opening van deze groothandelsmarkt voor verse biologische producten in de maand juni, de eerste in zijn genre in Spanje. Met een oppervlakte van 8.900 m², 22 groothandelszaken en 8 ruimtes voor lokale telers, wordt deze bio-markt de grootste van Europa.

Voorstelling van de toekomstige bio-markt

Met de aanwezigheid op de beurs willen Mercabarna en AGEM ook de positionering van de groothandelsmarkt als een van de belangrijkste platformen voor import en export van groenten en fruit in Europa versterken. Met vorig jaar een omslag van 2.108.000 ton, 4,6% meer dan 2018, blijft de groenten- en fruitafdeling van Mercabarna een van de grootste in Europa. Mercabarna en AGEM zullen op hun stand in Fruit Logistica meer dan 50 B2B-vergaderingen houden ter bevordering van de handelsrelaties tussen bedrijven die op de groothandelsmarkt van Barcelona gevestigd zijn en importeurs uit heel Europa.

Voorstelling van de toekomstige bio-markt

Mercabarna en AGEM zullen hun stand op de beurs dan ook delen met enkele bedrijven van de groothandelsmarkt uit Barcelona. Daarnaast hebben ook 15 andere bedrijven die in Mercabarna werkzaam zijn een aparte stand op de beurs.

Mercabarna en AGEM zijn op Fruit Logistica te vinden in hal 10.2, stand B-0.

Voor meer informatie:
Mercabarna (Mercados de Abastecimientos de Barcelona S.A.)
C/ Mayor de Mercabarna, 76, Centro Directivo, 5.ª planta
08040 Barcelona (Spanje)
Tel: +34 93 556 30 00 (24u)
Fax: + 34 93 556 31 20
mb@mercabarna.ca
www.mercabarna.es 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven