Amersfoort, 2 februari

Lancering Make Earth SMILE

Op 02-02-2020 om half 2 zal er vanuit het hart van Nederland, aan de voet van de Onze Lieve Vrouwetoren een evenement gehouden worden ter ere van de start van Make Earth SMILE. De stichting, die een communitywebsite lanceert om mensen en bedrijven van over de hele wereld te verbinden. "De missie is: "Heal the World with Love and Laughter." SMILE staat bovendien ook voor aandacht voor Samen, Milieu, Innovatie, Liefde & Eerlijk", legt Helma van Schendel uit.

Helma is de initiatiefnemer van deze community. Zij startte zeven jaar geleden met de biologische maaltijdbox Beebox, die na twee fusies momenteel verder gaat als Ekomenu. Daarnaast ook betrokken bij duurzame en sociale initiatieven in de regio Amersfoort zoals de DuurzameWeek033 en voorzitter van Sofie aan Tafel.

De lancering zal ook live gestreamd worden, zodat hij overal ter wereld bekeken kan worden. Naast de community gaat ook Fairplaats van start. Een groene marktplaats waar mensen tweedehands producten kunnen kopen en verkopen en nieuwe faire, duurzame producten en kunst kunnen aanschaffen.

"Ik roep iedereen, die ook de aarde en zichzelf een mooie toekomst gunt, op om naar het twee uur durende evenement te komen. Speeches zullen afgewisseld worden met gedichten en muziek. Iets groens aantrekken zou leuk zijn." 

Aanmelden is niet verplicht maar wel gewenst op www.makeearthsmile.org 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven