Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan Lode van den Heuvel, VDH Concept

“SQ-Doy Paper is uniek, personaliseerbaar en recycleerbaar”

Tholen – Duurzaamheid, minder plastic en recycling staan tegenwoordig hoog op de agenda bij AGF-bedrijven. “Duurzaamheid was echter nog nooit zo’n groot issue als nu. We leveren al jaren verpakkingen met gerecycleerd plastic, maar dat werd nooit eerder  gecommuniceerd aan de consument”, vertelt Jan Lode Van Den Heuvel van VDH Packaging Creations. “Momenteel is het erg belangrijk om hierop in te spelen, bijgevolg hebben wij diverse nieuwe recycleerbare-verpakkingen ontwikkeld voor de verssector.”

SQ-Doy Paper
"Eén van onze grootste primeurs is het ontwikkelen van papierverpakkingen met een geperforeerd en gepersonaliseerd venster in de verpakking. Met onze perforaties kun je hetzelfde venster-effect creëren als dat van een net, maar met deze methode mogen de verpakkingen bij het papierafval in Europa. Daarnaast bieden de perforaties voldoende verluchting en een unieke look & feel” aldus Jan Lode. “Omdat de productiemachine om perforaties te maken door onze eigen ingenieurs is ontwikkeld, kan elk gewenst patroon of logo worden gefabriceerd en dit voor allerlei verschillende materialen en formaten van verpakkingen."

"Deze SQ-Doy Paper is goedkoper dan gelijkaardige papierverpakkingen met en PE laag om te sealen, omdat er maar één materiaal wordt gebruikt (=mono materiaal). Bovendien loopt deze verpakking relatief snel over de verpakkingsmachines en kan het zowel op de rol als ‘premade’ (=voorgevormde doypacks) worden aangeleverd. Met deze verpakkingen kunnen verpakkers alle kanten op, omdat er zoveel mogelijkheden zijn. SQ-Pack is de merknaam van VDH Packaging Creations voor alle verpakkingen, die voorzien worden van gepersonaliseerde en geperforeerde vensters. De vraag rust nu bij de verpakkers en de retailers om te kiezen voor de meest vooruitstrevende verpakkingen van het moment", besluit Jan Lode. 

Voor meer informatie:
Jan Lode van den Heuvel
VDH Concept
Nevierslei 15
2900 Schoten
Belgium
+32(0)368 506 33
sales@vdhconcept.com  
www.vdhconcept.com