Snack’nBox nu geschikt voor automatische verwerking

"Gemak, goede productinformatie én recyclebare materialen. De aangescherpte Snack’nBox komt tegemoet aan de wensen van de hedendaagse klant", zegt Bordex Packaging. "De verpakking voor snackgroenten kenmerkt zich door een stoer design, maximale zichtbaarheid van de inhoud en is gemakkelijk af te sluiten. De Snack’nBox wordt geproduceerd uit 100% gerecycled en recyclebaar karton. Goed voor zo’n 500 gram tomaatjes of andere kleurrijke snackgroenten. Standaard leverbaar in een ‘kraft look’ uitvoering maar ook verkrijgbaar met custom print."

"Maximaal zicht op product"
De Snack’nBox verpakking wordt geproduceerd van 100% gerecycled en vochtbestendig karton. Binnenkort leverbaar in twee uitvoeringen: zonder en mét dispenser functie. Deze laatste variant garandeert een gemakkelijk hersluitbare verpakking. Het opvallende ruitpatroon zorgt er niet alleen voor dat het verpakte product goed zichtbaar is, maar garandeert ook een optimale ventilatie zelfs als de producten worden gestapeld. Er ontstaat dus geen condensvorming, zodat schimmel wordt voorkomen. Na gebruik kan de verpakking eenvoudig worden ingeklapt, wat weer ruimte bespaart in de bak voor papier en karton. 

Volledig geautomatiseerde verwerking
"Bij het efficiënt verpakken van snackgroenten is goede automatisering een must. In nauw overleg met Koppert Machines uit Poeldijk werd daarom de bestaande Snack’nBox verder geoptimaliseerd en geschikt gemaakt voor automatische verwerking. De licht conische vorm maakt de box automatisch nestbaar. En met een relatief kleine aanpassing op bestaande afvullijnen kan deze nieuwe Snack’nBox uitvoering snel, efficiënt en duurzaam worden afgevuld. Daarnaast kent de verpakking nog een belangrijk voordeel. De maatvoering is collomoduul; er gaan maar liefst 15 boxen in één krat. Dat betekent direct CO2-winst", aldus Bordex Packaging. 

Voor meer informatie over de Snack’nBox bezoek Koppert Machines op Fruit Logistica 2020 in Berlijn (hal 4.1 / C-10).

Wilco ter Hove
Poorthuis Packaging
T +31(0)6 - 21870452
ales@speciaaldruk.nl 

Michel Pothoven
Bordex Packaging
T +31(0)6 - 53208040
sales@bordexpackaging.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven