Tweede editie Organic Food Iberia: 3 en 4 juni in Madrid

De tweede editie van de Organic Food Iberia beurs zal op 3 en 4 juni dit jaar gaan plaatsvinden in Madrid. Deze beurs is gericht op het promoten van de biologische voedsel- en wijnindustrie. "Tijdens de twee dagen van de beurs vinden exposanten en bezoekers een uitzonderlijke netwerkomgeving waar ze kunnen genieten van een 100% professionele omgeving en de nieuwe producten evalueren die de industrie hun ter beschikking stelt in de Innovation Zones van Eco Living Iberia en Organic Food Iberia", vertelt Muriël Halling. 

Ze geeft aan dat de eerste editie van Organic Food Iberia één van de meest succesvolle beursintroducties was. Ondersteund door het Spaanse ministerie van landbouw en het Portugese ministerie van landbouw, evenals vele regio's en alle relevante associaties, trok het evenement belangrijke handelsafnemers en professionals uit de industrie uit Spanje, Portugal en de rest van de wereld. Muriël verwacht dat de interesse vanuit Nederland en België licht zal groeien na de eerste editie van vorig jaar. Er hebben zich nu al zeven Nederlandse bedrijven ingeschreven en drie Belgische. 

Muriël: "De editie van 2020 zal voortbouwen op dit succes, om te bevestigen dat Organic Food Iberia één van de belangrijkste beurzen voor biologische producten ter wereld is. Dit jaar mogen wij de Amerikaanse markt verwelkomen op de beurs, dankzij de samenwerking met het Inter-American Institute for Cooperation on Agriculture, IICA, en de Inter-American Commission on Organic Agriculture, CIAO, die op de beurs een eigen paviljoen heeft met meer dan 50 vierkante meter. Deze nieuwe vereniging bevordert de uitbreiding van markten en opent de deur naar nieuwe zakelijke kansen aan de andere kant van het water, waardoor internationale exposanten en kopers meer mogelijkheden verkrijgen."

Veel andere landen van de Europese Unie en het Aziatische continent hebben al een plek gereserveerd, zoals Korea, Italië, Griekenland, Oostenrijk of Frankrijk. Bovendien staan er op de tweede editie van Organic Food Iberia en Eco Living Iberia nieuwe nationale paviljoens, zoals Castilla La Mancha en Andalusië.

Deze beurs is een samenwerking tussen Diversified Communcation en Ifema.

Klik hier om foto's van de eerste editie te bekijken. 

Voor meer informatie: muriel@intraservice.nl en www.organicfoodiberia.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven