Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zilveren medaille voor Neleman wijn in Challenge Millésime Bio 2020

Opnieuw valt een wijn van Bodegas Neleman in de prijzen bij de grootste internationale competitie voor biologische wijnen ter wereld: Neleman Signature Crianza ontving een zilveren medaille in de Challenge Millésime Bio 2020! Deze typische Spaanse rode wijn heeft in het wijnhuis van Neleman 9 maanden op hout gerijpt en daarna nog 2 jaar op fles. Extra pluspunt was voor de juryvoorzitter wellicht dat deze wijn niet alleen biologisch is maar ook vegan friendly: twee-sterren-chef Jean Luc Rabanel is namelijk groot pleitbezorger van de plantaardige keuken.

Derrick Neleman is zichtbaar blij met de winst.
 
Millésime Bio
Elk jaar eind januari is in Zuid-Frankrijk de grootste beurs ter wereld voor biologische wijnen. Derrick Neleman, CEO van Bodegas Neleman, bezoekt deze beurs al 20 jaar en sinds vijf jaar als exposant met zijn eigen wijnen. Voor de competitie zijn dit jaar meer dan 1600 wijnen geproefd uit meer dan 15 landen. In 2017 ontving Neleman Bobal 100% een gouden medaille in deze competitie. Het is niet eerder voorgekomen dat een Nederlands wijnmerk met biologische wijnen uit Spanje van eigen wijngaarden zulke prestaties levert.

Bodegas Neleman
Bodegas Neleman, van de Nederlandse biowijnpionier Derrick Neleman, opende deze maand zijn 2e brandstore in Utrecht. De 3e brandstore zal naar verwachting in mei openen en wel in het wijnhuis zelf in Casas del Rey – Valencia – Spanje. Neleman wijnen zijn biologisch, vegan en CO2-neutraal en verkrijgbaar in 16 landen wereldwijd. In Nederland zijn Neleman wijnen onder andere te verkrijgen bij HEMA, de Bijenkorf, Odin en Ekoplaza en natuurlijk de eigen winkels in Zutphen en Utrecht. Aandacht voor vergeten en bijna uitgestorven druiven, het gebruik én weer inzamelen van kurk, een boom planten voor elke 173 flessen Neleman wijn die worden gebotteld, het zijn maar enkele van de duurzame logische keuzes van Neleman.


 
Casas del Rey - Valencia
De wijngaarden van Neleman zijn gelegen in Casas del Rey in één van de hoogstgelegen gebieden in de regio: Parque Natural de las Hoces del Cabriel, dat Werelderfgoed van UNESCO is. Ook het wijnhuis van Neleman is hier gevestigd en daar wordt op dit moment een proeflokaal inclusief brandstore gerealiseerd. Zo wordt het mogelijk voor klanten en fans om in dit prachtige gebied op locatie kennis te maken met de Bodega en het verhaal van Neleman te beleven.
 
Voor meer informatie: 06 42310127, natasja@neleman.es, www.nelemen.org, www.neleman.es 

Publicatiedatum: