Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Phenomenal Tan Mousse geeft tot wel 3 weken zongebruinde teint"

Vita Liberata Phenomenal 2-3 Week Tan Mousse is de eerste zelfbruiner ter wereld die tot wel 3 weken een mooie, zongebruinde teint geeft. De supersnel drogende mousse bevat speciale pHenO2-technologie voor een lang houdende, natuurlijk uitziende teint en geeft een natuurlijke, streeploze teint.

De mousse is geurloos, vlekvrij en bevat gecertificeerde biologische ingrediënten en plantenextracten voor een langdurig gehydrateerde, huid. De plantaardige ingrediënten, zoals papaja, granaatappel en framboos hebben krachtige anti-aging effecten. Je kunt dit product gebruiken voor je lichaam en gezicht voor een stralende teint, het hele jaar door.

Voordelen voor de huid

  • Blijft maar liefst 2 tot 3 weken zitten
  • Geeft het effect van een heerlijke dag in de zon zonder de schadelijke invloeden ervan.
  • Een echte multitasker die zich richt op anti-aging, huidverbetering en een natuurlijke bruine teint.
  • Gecertificeerde biologische ingrediënten en plantenextracten voeden de huid.
  • Geschikt voor normale, gecombineerde en vette huid.
  • Zelfs voor beginners zeer geschikt door de makkelijke manier van aanbrengen.
  • Bevat Eco-gecertificeerd DHA-bruiningsmiddel.
  • Geurloos dankzij de Odour Remove™- technologie.
  • Hydrateert de huid 72 uur lang dankzij Moisture Locking System.
  • Snel droog dankzij Flash Dry™.
  • Geeft een natuurlijke vervaging.

Phenomenal 2-3 Week Tan Mousse | 125 milliliter, 39,90 euro
De Phenomenal 2-3 Week Tan Mousse kun je het beste aanbrengen met een zelfbruinerhandschoen (Tanning Mitt | € 4,50). Je krijgt zo een mooi resultaat en bruint je handen niet per ongeluk mee. De mousse is te gebruiken voor lichaam en gezicht.

Neem, na het lichaam en gezicht, met het restant van het product op de handschoen nog even je handen mee. Voor het mooiste resultaat neem je na het bruinen met een licht vochtige doek nog even de knokkels, ellebogen en knieën af.

Welke kleur?
De Phenomenal 2-3 Week Tan Mousse is verkrijgbaar in drie tinten: Fair, Medium en Dark. Fair is geformuleerd om een subtiele zongebruinde gloed te geven waardoor je eruitziet alsof je een dag in de zon hebt gelopen. De Medium geeft een iets diepere, goud-bronzige teint dat gelijk staat aan een weekendje zonnen en Dark geeft echt een diepere bruintint, wat te vergelijken is met een week op de Caraïben.

Over Vita Liberata
Vita Liberata is in 2003 opgericht door Alyson Hogg. Vita Liberata heeft een Ierse basis en is een non toxic brand; vrij van parabenen, alcohol, parfum en andere zorgwekkende chemicaliën. Zij werken uitsluitend met de zuiverste ingrediënten; natuurlijke, gecertificeerde, biologische en Eco-cert goedgekeurde extracten zijn de sleutel tot de formules. Het doel is om een verzorgende huidverzorging te bieden die de huid ook bruint. De multi award winnende collectie wordt in 23 landen wereldwijd verkocht. 

Over Esthetic Health
Esthetic Health is in 2010 opgericht en verzorgt de distributie voor meer dan 2500 salons en parfumerieën in de Benelux voor verschillende beautymerken. Naast Vita Liberata is Esthetic Health ook distributeur van Grande Cosmetics, bekend van het GrandeLash wimperserum voor voller en langer ogende wimpers. Esthetic Health kiest voor merken die kwalitatief zijn, unieke ingrediënten hebben en een bijzonder verhaal met zich meedragen. 

Voor meer informatie: rianne@upragency.com 

Publicatiedatum: