Grote belangstelling voor 1-daagse chartervlucht naar BIOFACH en VIVANESS

"We zijn erkend partner van Trees for All"

Tholen - Ook dit jaar is het weer mogelijk om met een speciale 1-daagse chartervlucht een bezoek te brengen aan de vakbeurzen BIOFACH en VIVANESS. TradeFairs organiseert deze chartervlucht vanaf Rotterdam The Hague Airport op woensdag 12 februari 2020. De vliegtijden zijn aangepast aan de openingstijden van de beurs zodat u in één dag uit-en-thuis bent, maar toch een hele dag de beurs kunt bezoeken. De vluchten worden uitgevoerd door Transavia. "Er is ook dit jaar weer grote belangstelling voor de vlucht. Het vliegtuig zit bijna vol, het is dus aan te raden om snel te boeken. Het leuke is dat je enkel met branchegenoten reist, er zal dus volop gespreksstof zijn onderling", vertelt Emy Engels.

TradeFairs organiseert deze chartervlucht naar de BIOFACH al sinds 1978. Emy geeft aan dat veel passagiers al meerdere jaren meevliegen. "De passagiers zijn eigenlijk altijd zeer tevreden. We bieden met deze chartervlucht een bepaalde service: zo zorgen we voor de vlucht, transport van en naar de beurs en reisbegeleiding ter plaatse. Het enige waar de passagiers die dag aan hoeven te denken is de beurs zelf."

Ze vertelt dat TradeFairs nu ook aangesloten is bij Trees for All. "We zijn erkend partner van Trees for All. Dit betekent dat we de CO2 compenseren. Hiermee willen we een positieve bijdrage leveren aan het klimaat." TradeFairs organiseert deze reis ook vanuit Brussel. "Deze vlucht is al volgeboekt."

Programma woensdag 12 februari
06:00 uur - Ontvangst en check-in op Rotterdam The Hague Airport
07:00 uur - Vertrek van de chartervlucht
08:15 - Aankomst op Nürnberg Airport, bustransfer naar de beurs

De beurs is geopend van 9:00 tot 18:00 uur.

16:30-18:00 uur - Netwerkbijeenkomst Bionext
18:15 - Bustransfer van de beurs naar de luchthaven
20:45 - Terugvlucht naar Rotterdam
22:00 - Aankomst op Rotterdam The Hague Airport

Klik hier voor meer informatie.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven