Met 'mannenbewaarplaats'

Thema 26ste Landgoedfair: 'Omdat je het waerdt bent'

Van 19 tot en met 23 augustus 2020 organiseert landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt de jaarlijkse Landgoedfair met als thema 'Omdat je het waerdt bent'. Na de feestelijke en succesvolle jubileumeditie van afgelopen jaar willen de organisatoren er ook dit jaar weer een fantastisch feest van maken. Vanzelfsprekend vindt u er weer ruim 180 standhouders, catering vanuit diverse foodtrucks, workshops voor jong en oud en een gevarieerd demonstratieprogramma.

Er valt weer veel te genieten: shoppen bij de standhouders voor allerlei originele artikelen voor huis en tuin, lekkere en verantwoorde producten, kleding en tal van leuke cadeautjes. Vaste bezoekers kennen de unieke 'tassenbewaarplaats', waar u uw aankopen in bewaring kunt geven tot u naar huis gaat. Nieuw dit jaar is de 'mannenbewaarplaats'. Hebben de heren geen zin om mee te shoppen? In de mannenbewaarplaats kunnen zij zich prima vermaken.

Natuurlijk zijn er weer genoeg terrassen, kraampjes en foodtrucks waar u lekker kunt genieten van een drankje, huisgemaakte lekkernijen en live muziek. Nu al zin in een leuk dagje uit? Maak gebruik van de early bird tickets en reserveer alvast online. 

Algemene informatie:

data: 19 tot en met 23 augustus 2020

openingstijden: 10:00–18:00 uur; zaterdag tot 20:00 uur

entree: aan de kassa 10 euro, kinderen tot en met 12 jaar gratis.

online early bird tickets: 8 euro in maart; 8,50 euro in april/mei; 9 euro in juni/juli; 10 euro in augustus.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven