Nieuwe thee proeven tijdens de beurs

Axxent Masters in Tea zal tijdens de Biofach de nieuwste producten presenteren. Twee smaken Thee Van Oordt, de Thee Van Oordt Moods Collection, vier smaken Tea of Life Pyramids en de Bradley’s Organics displaydoos met 100 heatseal enveloppen. Al deze nieuwe smaken kunnen natuurlijk op de stand geproefd worden.

Van Oordt 
Het Nederlandse theemerk Thee Van Oordt, bekend van de biologische kruidenmelanges, zal twee nieuwe smaken fairtrade biologisch gecertificeerde thee presenteren op de Biofach: Cool Grey (klassieke zwarte thee met sinaasappelschilletjes) en Lovely English (traditionele zwarte thee). Dit zorgt voor een variatie van 14 smaken binnen het Thee Van Oordt assortiment. Daarnaast is de lancering van een inspiration box een feit. De Moods Collection bevat 7 blends: voor elke mood een bijpassende thee.

Tea of Life
Ook Tea of Life heeft niet stilgezeten. Met de toevoeging van de smaken Groene thee Kurkuma Kardemon, Groene thee Ginseng Ananas, Groene thee Hibiscus Perzik en de Citroen Gember infusie is het assortiment weer up to date en vol verrassende smaken.

Bradley’s Organics
Bradley’s Organics heeft naast de handige flip-top doosjes met dispenserfunctie de meest gevraagde smaken ook verpakt in handige volumeverpakking. Ook de Selection Box zal niet ontbreken: een displaydoos met een selectie van 6 verschillende fairtrade gecertificeerde smaken.

“We zullen zowel de klassieke hardlopers als de nieuwste producten presenteren op de Biofach 2020. Een goed moment om de mogelijkheden bij Axxent Masters in Tea te zien en om in gesprek te gaan over de persoonlijke wensen en behoeften. Het is een mooie manier om te kunnen sparren en weer vol inspiratie nieuwe concepten en smaken te ontwikkelen” vertelt Timothy Nuijen, Brand Mananger bij Axxent Masters in Tea.

Axxent Masters in Tea is te vinden in hal 5, stand 202. 

Voor meer informatie:

Timothy Nuijen
Axxent Masters in Tea
Avelingen West 50
4202 MV Gorinchem
0183 407495
info@masters-in-tea.com  
www.theevanoordt.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven