Marja Bastiaansen: "Dit biedt ons heel veel nieuwe kansen"

Bastiaansen Bio en Vandersterre intensiveren samenwerking

Tholen - Bastiaansen Bio Kaas en Vandersterre hebben besloten om de al bestaande samenwerking verder te intensiveren. Dit betekent dat Bastiaansen zich vanaf 1 april volledig zal gaan focussen op de productie van biologische kaas. Vandersterre neemt vanaf dan de marketing en verkoop over, wel blijft Marja Bastiaansen hiervoor verantwoordelijk. Dit maakten de bedrijven bekend op de Bio-beurs in Zwolle. Voor extra toelichting was Marten Bakker, commercieel directeur van Vandersterre Nederland aanwezig op de stand van Bastiaansen.

Marja Bastiaansen, Marten Bakker en Lizzy van Greuningen. 

Marten: "Deze twee familiebedrijven werken al heel lang samen, we spreken elkaars taal en hebben een vergelijkbare bloedgroep. Daarom is het een logische stap om onze samenwerking verder te verdiepen. We verzorgden al de opleg van de kazen van Bastiaansen Bio Kaas en daar komt nu dus ook de marketing en verkoop bij. Dit koppelen we aan ons team van specialisten."

Marja Bastiaansen zal per 1 april werkzaam zijn vanuit het hoofdkantoor van Vandersterre in Bodegraven. "Ik blijf verantwoordelijk voor het Bastiaansen-portfolio, dus daarin verandert niets. Voorafgaand aan de beurs hebben we al onze afnemers geïnformeerd over deze stap. Door deze stap zijn we klaar voor de toekomst en het biedt ons heel veel nieuwe kansen. Vandersterre beschikt immers over een enorm palet aan afzetkanalen in tachtig landen. Ook in de nieuwe situatie willen we eerlijke verhalen laten vertellen door mensen heel dicht bij de bron. Alles zal stap voor stap gebeuren en we gaan voor een gezonde groei."

Marten vult haar aan: "Bastiaansen heeft 'ja' gezegd tegen de route, maar krijgt uiteraard alle tijd die nodig is." En Marja voegt nog een belangrijke opmerking toe: "Het merk Bastiaansen Bio Kaas blijft ook na 1 april 2020 buiten het supermarktkanaal."

Voor meer informatie:

Marja Bastiaansen
Bastiaansen Bio Kaas
Aardstraat 31
5124 RW Molenschot
0161 432357
06 13251752
info@bastiaansen-bio.com  
www.bastiaansen-bio.com 

Marten Bakker
Vandersterre
Duitslandweg 9-11
2411 NT Bodegraven
0172 606140
m.bakker@vandersterre.nl  
www.vandersterre.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven