Introductie tijdens Biobeurs

Geitenkaas uit het Zwarte Woud op de Nederlandse markt

Monte Ziego uit Teningen in Duitsland en Trigona Diary Trade uit Didam gaan samenwerken voor de introductie van Monte Ziego op de Nederlandse markt. Valentin Hess van Monte Ziego en importeur Henk Bijl van Trigona Dairy Trade  vieren tijdens de Bio-beurs een geslaagde introductie van Monte Ziego op de Nederlandse markt.  

"Monte Ziego is 's werelds grootste Demeter biologische geitenkaasmakerij. Het gebruikt alleen Demeter geitenmelk uit het Zwarte Woud en werkt in harmonie tussen mens, dier en natuur. Het resultaat is een geitenkaas van uitstekende kwaliteit en uniek in haar soort. Vanaf heden dus ook verkrijgbaar op de Nederlandse markt", aldus Henk Bijl van Trigona Diary Trade.

Op stand 505 hebben ze twee dagen lang de bezoekers getrakteerd op allerlei zachte geitenkaasheerlijkheden. Rechts Henk Bijl met de nieuwe producten van Charlys all is fair. Mediterrane Gevulde Charlys, Dadels van Yogi & Yousef gevuld met de Cheddar en Boersin van Charlys.

"Wij zoeken samenwerking met authentieke producenten, welke passen bij onze kernwaarden, te weten: kwaliteit van het product, transparant, uniek, met potentie tot succes en de wil tot samenwerken. Vandaar ook de vorige week aangekondigde samenwerking met het bekende Vegan label Charlys all is fair."

De Monte Ziego roomkaasjes zijn verrassend van smaak en buitengewoon lekker. Daar gaan we de Nederlandse consument zeker enthousiast voor maken.

Voor meer informatie:
Trigona Diary Trade
info@trigonadairytrade.nl
www.trigonadairytrade.nl 

Henk Bijl
06-11507252


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven