Odin:

"Lijn biologische basisproducten voor de speciaalzaak wordt sterk uitgebreid"

Op de Biobeurs in Zwolle focust Odin zich dit jaar op een aantal nieuwe Demeter-producten uit haar assortiment. “Denk bijvoorbeeld aan de theesoorten van het Egyptische Demeter-project Sekem”, vertelt Odin directeur Merle Koomans. “Maar we laten ook een mooi assortiment Demeter-wijnen en kazen proeven”. Verder lanceert Odin op de Biobeurs een nieuwe lijn bananen onder eigen merk. "Deze aantrekkelijk geprijsde klasse I-bananen zijn afkomstig van kleine boerenbedrijven in Ecuador. En tot slot kunnen klanten kennismaken met een nieuwe lijn biologische basisproducten voor de speciaalzaak."

De Odin-stand in opbouw. Nu nog leeg, maar morgen...

Partnerprogramma voor de speciaalzaak
Naast de diverse producten kunnen winkeliers op de beurs kennis maken met het nieuwe Odin Partnerprogramma. Bedrijven die deel nemen aan dit programma kunnen gebruik maken van door Odin ontwikkelde POS-materialen, schappenplannen, loyaliteitscampagnes en nog veel meer. “Materialen en acties waarmee speciaalzaken zich kunnen onderscheiden”, aldus Merle Koomans. “Belangrijk, want de komende jaren komt het er voor hen op aan om duidelijker zichtbaar te maken wat hen anders maakt dan het reguliere retailkanaal.” 

Bijpraten aan bar
Odin nodigt bezoekers uit om langs te komen bij stand 136 voor een ontmoeting met het Odin team en vertegenwoordigers van BioNoord en Boot-Koffie. Bijzondere producten die Odin dit keer uitlicht zijn de theesoorten van Sekem, de wijnen van Dominio de Punctum, de kazen van Vallée Verte en de kazen van Odin zelf. De stand met nummer 136 heeft een gezellige eigen bar en is weer te vinden bij de ingang van de Biobeurs.

Voor meer informatie: www.odin.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven