Biowinkelvereniging deelt verrassingen uit

Bij de Biowinkelvereniging staat dit jaar in het teken van meer zichtbaarheid voor de biologische speciaalzaak. Op de Biobeurs worden de leden op een ludieke wijze onderscheiden. Alle leden zijn uitgenodigd op woensdag of donderdag op de Bionext-stand (NR 371) om daar een verrassing in ontvangst te nemen. “Een actie waarmee we niet alleen meer zichtbaarheid creëren voor onze leden, maar natuurlijk ook naar de rest van biologisch Nederland. Iets waar we 2020 graag volop op in gaan zetten", aldus het 'nieuwe' bestuur.

Uitbreiding bestuur
Onlangs zijn Wim Melis van Broeders Gezondheidswinkel Oosterhout, en Rob Zentveld van Goodyfoods Hilversum toegetreden tot het bestuur van de Biowinkelvereniging. Het bestuur is blij met deze uitbreiding. "Hiermee kunnen we de vertegenwoordiging voor de zelfstandige biologische speciaalzaken verder versterken."

Het bestuur van de Biowinkelvereniging: Roosmarijn Saat, Arjan Nijdam, Wim Melis, Rob Zentveld, Pieter Tent, Merle Koomans-van den Dries, Erik-Jan van den Brink en Wiljo Kuenen

Voor meer informatie: 
www.bionext.nl/voor-leden/voor-winkels
www.instagram.com/biowinkelvereniging  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven