Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
“Mont Blanc Foods probeert een aanvulling te zijn op de grote spelers”

Hoe maakt een winkel het verschil?

Mont Blanc Foods presenteert op de Bio-beurs een nieuwe biologische Italiaanse toast. “Wij zijn elke dag bezig met de vraag hoe een biologische winkel of speciaalzaak zich kan onderscheiden. Dat doet elke winkel uiteraard met vakmanschap en service, maar vooral ook met het assortiment. Mont Blanc Foods probeert als groothandel  voor deze winkels exact hetzelfde te doen. Met Udea en Odin hebben we natuurlijk hele mooie groothandels in Nederland en het is goed dat ze zo groot zijn geworden, omdat dat nodig is voor de biologische markt. Wij proberen een aanvulling te zijn op deze grote spelers”, vertelt Leo den Hamer, oprichter van Mont Blanc Foods.

Hij geeft aan dat de grote spelers natuurlijk niet alles in hun assortiment opnemen. “Er zijn zoveel mooie producten die toch een plek verdienen in het schap van een goede biologische winkel of speciaalzaak. Als je kijkt naar ons assortiment kaasbegeleiders dan zit daar naast de vijgenspread en vijg-sinaasappel ook een mooie kweepeer-gelei bij, een lokale mosterd die met Gronings mosterdzaad gemaakt wordt en een mosterd-dille-saus met honing in plaats van suiker. En alles biologisch uiteraard. Daarnaast hebben we een prachtig assortiment met onder andere Demeter pasta, olijfolie en diverse soorten olijven en artisjokken. Op de Bio-beurs zullen we ook onze nieuwe biologische Italiaanse toast introduceren.”

Op welke manier wil Mont Blanc Foods zich nog meer onderscheiden? Leo: “Dankzij rechtstreekse import en directe levering aan winkels blijft alles bovendien scherp geprijsd. Onze mooie, heerlijke en eerlijke producten, goede service met gratis levering zonder minimale bestelhoeveelheid en ondersteuning van proeverijen maken ons hopelijk tot een mooie aanvulling op de grote spelers.”

Mont Blanc Foods is op de Bio-beurs te vinden op stand 343.

Voor meer informatie: leo@montblancfoods.com en www.montblancfoods.com 

Publicatiedatum: