Proosten op 25 jaar BioNederland

BioNederland bestaat dit jaar 25 jaar. Daar zal tijdens een borrel op de Bio-beurs op worden geproost. 

BioNederland organiseert bedrijfsoverstijgende zaken die voor leden individueel te veel tijd of geld kosten of waarvoor de kennis en kunde niet altijd in huis is. De vereniging behartigt de belangen op sectoraal niveau op de thema’s marketing, communicatie, educatie, relatiebeheer, ketenmanagement, kwaliteitsmanagement en wetgeving.

Honderdste lid
"Vandaag de dag hebben we bijna 100 leden", vertelt verenigingsmanager Natalie Oudenhoven. "Deze leden vertegenwoordigen een omzet in biologische producten van meer dan 2 miljard euro en daar zijn wij trots op. Een ding is zeker: tijdens ons jubileumjaar gaan we ons honderdste lid verwelkomen. Hoe we dat gaat doen blijft nog even een verrassing."

"Wij geloven dat biologisch de norm moet zijn voor duurzame, transparante en eerlijke voedselketens voor een gezonde toekomst voor mens, dier, plant en planeet. Door het verbinden, ondersteunen, inspireren en stimuleren van de biologische verwerkers en de handel en door samen te werken met ketenpartners en stakeholders werkt BioNederland aan het bereiken van dat doel."

BioNederland borrel
Datum: 22 januari 2020
Tijd: 20:00 uur – 21:30 uur
Locatie: Bio-Beurs Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle
Gezamenlijke stand Green Organics, De Groene Weg, De Smaakspecialist, Groen Agro Control & Dutchsoy.

Voor meer informatie: www.bionederland.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven