Meeke Janssens, The Organic Factory:

"Bio-snoep in een nieuwe composteerbare verpakking"

The Organic Factory uit het Brabantse Bladel produceert biologisch snoep. ECO SWEETS is hun merk en dit willen zij in Nederland beter op de kaart zetten. Daarom staat de producent deze week voor het eerst op de Bio-beurs in Zwolle. "Na maanden voorbereiding wordt 2020 een spannend jaar, want wij trappen af op de Bio-beurs met een geheel nieuwe en composteerbare verpakking bio snoep van ons eigen merk ECO SWEETS. Na maanden voorbereiding zijn de eerste samples eindelijk klaar", vertelt Meeke Janssens.

Er is bewust voor gekozen om de nieuwe zakjes tijdens de Bio-beurs te introduceren. "De Bio-beurs is een uitstekende locatie om van de winkeliers en inkopers te horen wat ze van onze producten en natuurlijk van de nieuwe verpakking vinden. De verpakking van de nieuwe zakjes is gemaakt van composteerbare folie en past dus perfect in een 'plasticvrije' supermarkt. De vraag naar een 'betere' verpakking krijgen wij steeds vaker dus we hebben deze ontwikkeling opgepakt. Wij zijn heel blij met het resultaat. Ik verheug mij op de reacties van de bezoekers op de Bio-beurs. Zij moeten ons ECO SWEETS concept immers in de winkel willen leggen."

Alle snoepjes van ECO SWEETS zijn biologisch en vrijwel het hele gamma is ook veganistisch en glutenvrij. "Met ons brede assortiment kun je een winkelschap vullen!"

De komende maanden staat The Organic Factory ook op de ISM (Internationale Susswaren messe) in Keulen en op de BIOFACH in Neurenberg.

The Organic Factory/ECO SWEETS is op de Bio-beurs te vinden in stand 267.

Voor meer informatie:

The Organic Factory
Mastbos 21
5531 MX Bladel (NL)
0497 380224
info@theorganicfactory.nl   
www.theorganicfactory.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven