Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan Groen, Green Organics:

"Bio-speciaalzaken zijn de verbindende schakel in de keten"

20 jaar geleden, op 1 januari 2000, startte Jan Groen zijn bedrijf Green Organics in Dronten (Flevoland). Het bedrijf brengt telers en klanten bij elkaar. Jan: "Wij helpen boeren verbouwen waar vraag naar is, zodat alle oogst wordt verkocht en gegeten. Wij werken alleen met biologische groenten, aardappelen en fruit. Dit doen we omdat we goed voor de aarde willen zorgen en omdat wij vinden dat de biologische boer en de afnemers van deze producten eerlijke prijzen verdienen."

Green Organics is hoofdsponsor van de Biowinkel Awards, georganiseerd door de Biowinkelvereniging. Met deze verkiezingen wil de vereniging laten zien waar zij als biospeciaalzaakbranche het verschil in maken. Jan: "Bio-speciaalzaken zijn de verbindende schakel in de keten. Als geen ander weten de winkeliers de passie van onze biologische telers en de waarden van biologisch (ecologie, zorg, eerlijkheid en gezondheid) op een impactvolle manier te vertalen naar de consument."

Op www.biowinkelawards.nl kunnen consumenten tot 15 februari hun stem uitbrengen op hun favoriete bio-winkel.

Bron: LinkedIn Bionext

Publicatiedatum: