Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Thematours rond omschakelen en catering tijdens de beurs

Tijdens de Bio-beurs worden diverse thema tours georganiseerd, waar deelnemers in 1 uur tijd onder begeleiding van experts contact te leggen met de meest relevante standhouders op een specifiek gebied.

De Omschakeltours geven inzicht in het omschakelen naar biologisch en de partijen waarmee je kan samenwerken om dit te realiseren. 
De tour Innovatie Catering neemt je in vogelvlucht mee langs de meest innovatieve stands van de Bio-beurs.   

Thematour 'Omschakelen biologisch Melkvee'
Wie nieuwsgierig is naar hoe men zijn of haar bedrijf kan omschakelen naar biologisch, kan zich laten meenemen door Gerdine Kaptijn. Zij werkt als projectleider binnen Bionext waar ze zich bezig houdt met de veehouderij en kringloopsluiting. Daarnaast is ze secretaris van de ketengroep Zuivel en Rundvlees. Haar tour over de beurs leidt langs nuttige en interessante stands, waardoor je meer kan leren over de verschillende partijen met wie je kan samenwerken voor het omschakelen tot biologische bedrijf. Denk aan een biologische leverancier, veredelaar en inkooporganisatie. Het kennisplein is onderdeel van deze tour.

Datum: woensdag 22 januari 2020
Tijd: 14:00 uur (na workshop 9: Omschakelen Melkvee)
Locatie: Stand Bionext (371)

Donderdag 23 januari 2020
Tijd: 14:00 uur (na workshop 48: Omschakelen Melkvee)
Locatie: Stand Bionext (371)

Thematour 'Omschakelen naar biologische Akkerbouw'
Niels Heining leidt de tour over omschakelen naar biologische akkerbouw. Hij werkt als projectleider binnen Bionext waar hij zich bezig houdt met projecten op het gebied van bodem en klimaat, zowel in dierlijke als plantaardige ketens. Niels neemt je mee over de beurs langs nuttige en interessante stands, waardoor je meer kan leren over de verschillende partijen met wie je kan samenwerken voor het omschakelen tot biologische bedrijf. Denk aan een biologische leverancier, veredelaar en inkooporganisatie. Het kennisplein is onderdeel van deze tour. De workshop start na workshop nummer 52. "Omschakelen Akkerbouw".

Datum: donderdag 23 januari 2020
Tijd: 11:30 uur (na workshop 52: Omschakelen Akkerbouw)
Locatie: Stand Bionext (371)

Tour 'Innovatie Catering'
Wie geïnteresseerd is in werken met of het aanbieden van biologische producten kan zich aanmelden bij André Brouwer van Stichting EKO. Deze tour leidt langs verschillende leveranciers en producten voor catering en horeca. Een kennismaking met Peter van Berkel, natuurvoedingskok, is onderdeel van deze tour.

Datum: 22 januari 2020
Tijd: 12.00 uur (na inspiratiesessie Foodplein)
Locatie: Foodplein

Voor meer informatie: www.bio-beurs.nl 

Publicatiedatum: