Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sylvia Grevelt over facebookgroep Boerenliefde:

"Er zijn al vele stelletjes via deze groep ontstaan"

Volgende maand is het weer tijd voor Boer zoekt Vrouw, het tv-programma dat half Nederland aan de buis gekluisterd doet zitten. De deelnemende boeren hopen via dit programma nieuwe liefde te vinden.

Voor de boeren die ook op zoek zijn naar liefde, maar er liever voor bedanken om met hun gezicht op tv te komen, heeft Sylvia Grevelt een oplossing. Onlangs blies zij de Facebookgroep Boerenliefde nieuw leven in. 

"De groep is gemaakt om boeren en burgers met elkaar in contact te brengen. Er zijn al vele stelletjes via deze groep ontstaan", vertelt Sylvia.

"Vanwege privacy gaat het om een besloten groep, maar er is natuurlijk ruimte voor nieuwe leden. Deze week gaat er een deel en like actie uit en ik ben bezig met het organiseren van een feest voor onze leden waarbij zij een -uiteraard vrijgezelle - introducé mee mogen brengen. Zo is de kans van slagen op nieuwe relaties groter." 

Publicatiedatum: