Neleman opent tweede brandstore in Utrecht

Bodegas Neleman, van de Nederlandse bio-wijnpionier Derrick Neleman, heeft zijn 2e brandstore in Utrecht geopend. De 3e brandstore zal naar verwachting in mei open gaan en wel in het wijnhuis zelf in Casas del Rey – Valencia – Spanje. Neleman wijnen zijn biologisch, vegan en CO2-neutraal en verkrijgbaar in 15 landen wereldwijd. Hoe oorspronkelijker en mooier de natuur, hoe oorspronkelijker en mooier de wijn.

Neleman Utrecht
Neleman wil de (wijn)wereld nog leuker maken en is toe aan een volgende stap. Naast Zutphen is dus nu in het centrum van Utrecht de tweede brandstore geopend. Niet alleen om de huidige partners zoals Hema, De Bijenkorf, Odin en Ekoplaza in deze regio te ondersteunen, maar ook om alle wijnliefhebbers uit de omgeving het verhaal te kunnen vertellen. En natuurlijk te laten genieten van Neleman wijnen. Op deze manier biedt Neleman een uniek stukje Valencia beleving in Utrecht.

Thom Muhring
De Utrechtse Neleman winkel wordt gerund door Thom Muhring (foto rechts). Bij Thom staan plezier in wijn en interesse in de klant voorop. Hij heeft de nodige kennis van wijn én hij verheugt zich er vooral op het Neleman verhaal te delen met mensen.

Casas del Rey - Valencia
De wijngaarden van Neleman zijn gelegen in Casas del Rey in één van de hoogstgelegen gebieden in de regio: Parque Natural de las Hoces del Cabriel, dat Werelderfgoed van UNESCO is. Ook het wijnhuis van Neleman is hier gevestigd en daar wordt op dit moment een proeflokaal inclusief brandstore gerealiseerd. Zo wordt het mogelijk voor klanten en fans om in dit prachtige gebied op locatie kennis te maken met de Bodega en het verhaal van Neleman te beleven.
 
Neleman in de pers
Recentelijk werd een Neleman wijn in de Volkskrant beoordeeld met het hoogste cijfer ooit aan een wijn gegeven door Onno Kleyn: een 10- voor prijs/kwaliteit voor de Just Fucking Good Wine – wit. Dit is uitgebreid gevierd, vooral omdat dit succes een podium geeft aan de bijna uitgestorven verdil druif.
 
"Ze hebben hier al vaker opgetreden: Derrick Neleman en de verdildruif. De eerste een flitsende wijn-entrepreneur, een razende roeland die Nederland over zijn argwaan jegens biologische wijn hielp, de tweede en bijna vergeten variëteit van de Spaanse oostkust die door de Neleman werd wakker gekust uit de honderdjarige slaap. Waarom nu dit koppel opnieuw in de schijnwerpers? Omdat de witte 2018 zo allemachtig goed is. Hakte erin, raakte me tussen de ogen, deed me subiet denken aan uiterst prettige zaken, verre horizonten, weldadige gebeurtenissen…."
Wijnschrijver Onno Kleyn – Volkskrant Magazine, 05-10-2019
 
Neleman ziet in de toekomst ruimte voor verdere uitbreiding van zijn brandstores naar in totaal 4 à 5 vestigingen binnen Nederland om zo het verhaal en de heerlijke wijnen met nog meer mensen te kunnen delen. De officiële opening van Neleman Utrecht zal begin dit voorjaar zijn.

Voor meer informatie: 

Neleman Utrecht
Burgemeester Reigerstraat 24A
3581 KS Utrecht
open: dinsdag t/m vrijdag 10:00-18:00 uur, zaterdag 10:00-17:00 uur
030 2270367
hallo@neleman.org 
www.neleman.org


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven