Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alnatura sluit eigen webshop

Na ongeveer 5,5 jaar trekt Alnatura op 31 januari de stekker uit de webshop. De biologische retailer maakt dit op zijn website bekend. De Vachtergrond hiervan is de strategiewijziging bij winkelier Delticom. De producten van Alnatura kunnen daarna echter nog steeds online worden besteld (zie daarvoor deze pagina) via online winkels van Edeka, Müller en Rossmann.

Alnatura zal zijn online shop eind januari opheffen. "We zullen onze Alnatura online shop op 31 januari 2020 sluiten en willen u bedanken voor uw loyaliteit op de lange termijn", vertelt de bio-groothandel aan zijn klanten op de website van de webshop. Tot en met 31 januari krijgen de klanten 15% korting op het gehele assortiment.

Alnatura wilde op verzoek geen officiële reden voor deze stap geven. In plaats daarvan staat in een schriftelijke verklaring: "We herzien momenteel ons digitale aanbod en willen in de toekomst intensiever samenwerken met onze handelspartners in e-commerce. Daarnaast onderzoeken we ook nieuwe mogelijkheden voor partnerschappen in e-commerce. "Het is belangrijk dat" onze klanten kunnen winkelen waar ze willen. We willen hen ondersteunen met zinvolle digitale diensten", zegt Alnatura in de schriftelijke verklaring waarover Bio-Markt.Info beschikking heeft.

Voor meer informatie: www.alnatura-shop.de 

Publicatiedatum: