Nu verkrijgbaar: Demeter Appelsap en Appel & Perensap

Schulp heeft al langer een compleet assortiment biologische sappen en voegt daar nu twee biodynamische varianten aan toe: Appelsap en Appel & Perensap. Niet alleen het Demeter-logo heeft een prominente plaats gekregen op het etiket, ook de biodynamische fruittelers met wie Schulp samenwerkt voor deze 100% pure vruchtensappen.

Het sap in de fles is namelijk voor 100% afkomstig van de teler die ook op het etiket vermeld staat. Schulp Vruchtensappen werkt samen met Pieter-Jans Jansonius van fruitteeltbedrijf de Muyehof in Nieuwerkerk, Rein Mantel van fruitteeltbedrijf Fruitful in Biddinghuizen en Tim Moerman van Boomgaard Ter Linde in Oostkapelle. Herkomst is belangrijk voor bewuste consumenten en op deze wijze wordt het heel inzichtelijk gemaakt. Bovendien wordt via het etiket gecommuniceerd dat de fruitpulp, na het uitpersen, door de biologische buurman boer als waardevol veevoer wordt gebruikt. Zo werken de boeren en sapproducent met elkaar aan de circulaire voedselketen.

De beide sappen worden door Schulp geperst en gebotteld met groene stroom van eigen zonnepanelen. Daarnaast worden de recyclebare flessen verpakt in recyclebare dozen van duurzaam geproduceerd graskarton.

Voor meer informatie:

Jan Hennipman
Schulp Vruchtensappen BV
Zandpad 76
3621 NG Breukelen
0346 259630
Jan@schulp.nl 
www.schulp.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven