Restyling wagenpark Udea

"Zij konden ons een totaalpakket leveren"

Najaar 2019 heeft Udea de deuren van het nieuwe hoofdkantoor in Veghel geopend. Tegelijk met de opening van dit nieuwe pand heeft het bedrijf een nieuw logo én een compleet nieuwe huisstijl gelanceerd. BAS Carrosserie heeft hiervoor het wagenpark van Udea mogen restylen.

Op LinkedIn plaatste BAS Carrosserie daarover het volgende berichtje. 

En op de eigen website van BAS Carrosserie staat de volgende toelichting:

Restyling wagenpark 
Voor alle voertuigen in het wagenpark die niet binnen twee jaar aan vervanging toe waren, is door BAS Carrosserie een voertuig specifiek ontwerp gemaakt. In het najaar is er gestart met de werkzaamheden en inmiddels rijdt het wagenpark in de nieuwe kleuren rond. De opleggers en bakwagens werden eerst geheel ontdaan van de oude belettering en vervolgens in de nieuwe stijl beletterd. Hierbij is gebruik gemaakt van full colors in combinatie met snijvinyl. De bakwagens en trucks zijn daarnaast ook voorzien van nieuw spuitwerk. Alle werkzaamheden –van ontwerp tot realisatie- zijn in eigen huis door BAS Carrosserie uitgevoerd. Door een strakke planning is de doorlooptijd zo kort mogelijk gehouden.

Samenwerking
Afgelopen jaren heeft Udea het wagenpark uitgebreid met diverse Volvo FH trekkers en FM bakwagens. Reparatie en onderhoud hiervan wordt uitgevoerd door BAS Truck Center in Veghel. Bart Willems, Logistiek Manager bij Udea, licht toe waarom BAS Carrosserie de restyling mocht verzorgen: "We werken al jarenlang prettig samen met BAS Truck Center. Daarnaast kon BAS Carrosserie een totaalpakket leveren in zowel restylen, planning als vervangend vervoer, wat ons uiteindelijk volledig heeft ontzorgd." Tijdens de periode waarin de restyling uit werd gevoerd, werd er vervangend vervoer geregeld via BAS Rent. 

Voor meer informatie: www.bastruckcenter.com en www.udea.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven