Nieuw: Harira soep

Tholen - Er was al een Indiase linzensoep (Dahl), een Maleisische currysoep (Laksa) en een Indische pindasoep (Soto Katjang). Yakso breidt de lijn met Aziatische soepen uit met een Noord-Afrikaanse biologische soep: Harira. Producent FZ Organic Food zal deze soep op de Bio-beurs presenteren en in de stand laten proeven aan de bezoekers. "Deze lijn loopt heel erg goed en dat was dan ook de belangrijkste reden om een nieuwe soep te ontwikkelen", vertelt Roelof Hulst.

De soep is volgens traditioneel recept gemaakt, is vegan en laag in suiker en zout. "Je hoeft de soep alleen even op te warmen en je hebt iets lekkers op tafel. Gemak dient de mens! Alle glazen potten in deze reeks hebben een inhoud van 500 milliliter. De soepen zijn dus naast gebruik voor thuis bijvoorbeeld ook ideaal om mee te nemen op vakantie."

In de stand van FZ Organic Food (231) zullen ook gerechten bereid worden met de vleesvervangers uit het assortiment. "De seitan en tempeh lopen hartstikke goed. Binnen afzienbare tijd komen daar ook jackfruit en tofu in pot bij. Daarnaast richten we het spotlight op onze no plastic-verpakkingen. We willen uitleggen wat de verpakking zo speciaal maakt en hoe deze na consumptie weggegooid kan worden. Hier zit zo'n mooi verhaal achter, dat verdient gewoon aandacht."

Klik hier voor een poster van de Harira soep. 

FZ Organic Food is op de Bio-beurs te vinden in stand 231.

Voor meer informatie: roelof@fzorganicfood.com, www.fzorganicfood.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven