Wint zowel Rabobank publieksprijs als de Loek Nelissenprijs

Lamberdina's Hoeve is dubbele winnaar Venrayse Ondernemersprijzen

Op donderdagavond 9 januari ging Eric Thielen, eigenaar van Lamberdina's Hoeve de strijd aan met vijf bedrijven voor de twee felbegeerde prijzen van VOP2020: de Loek Nelissenprijs en de Rabobank Publieksprijs. De avond eindigt in een ware apotheose voor Lamberdina's Hoeve.

Foto's: Marcel Hakvoort. 

In vier minuten tijd presenteren de zes genomineerden: Pit voor jouw administratie, Lamberdina's Hoeve, Expert Venray-Deurne-Horst, Kusters 2.0, Gastrobar TOF en De Mulder Keukens op Maat, zich aan het publiek en volgt een interview met Frank Claessens, presentator van de avond. De afgelopen maanden heeft de jury alle bedrijven bezocht om naar aanleiding van presentaties en interviews te beoordelen wie de winnaar voor de Loek Nelissenprijs 2020 zal worden. Ter plekke wordt door een zeshonderdvijftig koppig publiek gestemd voor de publieksprijs.

Het dak gaat eraf als Lamberdina’s Hoeve wordt uitgeroepen tot winnaar van zowel de Rabobank publieksprijs als de Loek Nelissenprijs. De kersverse burgervader haalt een quote van Erics presentatie aan: "De vijand van vroeger is mijn vriend van vandaag." En voegt er aan toe: "Grensverleggender kun je niet zijn. Eric is een visionair die niet denkt in problemen maar in uitdagingen en in oplossingen. Hij is een verbinder en een ondernemer die grenzen verlegt." (Juryrapport)

Voor meer informatie: info@lamberdinashoeve.nl en www.lamberdinashoeve.nl/#dagboek  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven