Aanstaande dinsdag 14 januari:

Kring-Loop wil positief geluid laten horen

Aanstaande dinsdag 14 januari vindt de wandeltocht Kring-Loop van Hoeve Biesland naar het Binnenhof plaats. In totaal zullen meer dan 45 maatschappelijke organisaties en boerengroepen meelopen, waaronder Bionext, Bio Nederland en Bio Huis. Deze deelnemers hebben de handen ineen geslagen om een ander, positief geluid te laten horen van telers en tuinders en medestanders die mee willen in de transitie naar een echte toekomstbestendige kringlooplandbouw.  Op de site is een overzicht te vinden van van wie zich inmiddels hebben aangesloten.

Wandelroute
De wandeltocht start op dinsdagochtend 14 januari om 9.30 uur bij Hoeve Biesland, de plek waar Minister Schouten de aftrap gaf voor haar kringloopvisie. Van daaruit volgt een wandeltocht van 10 kilometer naar het Binnenhof voor de overhandiging van een 9 puntenplan aan Minister Schouten. Het puntenplan zal later op de dag publiek worden gemaakt op de website www.dewegvooruit.nl 

De organisatoren hopen dat er veel telers en burgers meedoen vanaf de start, maar deelnemers kunnen ook later aansluiten of bijvoorbeeld bij het Binnenhof verzamelen, waar de stoet om 12.00 uur aankomt en om 13.30 de overhandiging van het puntenplan plaatsvindt aan Minister Carola Schouten.

Route informatie is te vinden op de website.  
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven