Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Niet gelukt om recente tegenslagen te boven te komen"

De Braok Mierlo failliet

Tholen - Afgelopen dinsdag is het faillissement uitgesproken over Biologisch tuinbouwbedrijf De Braok Mierlo. "Dit trieste nieuws is het gevolg van meerdere tegenvallers achter elkaar. Het is een groot bedrijf, waardoor de risico's ook groter zijn. Jan heeft er zo hard aan getrokken, dat maakt het extra spijtig", vertelt Femke Meijer van Nautilus Organic. Bio-tuinbouwer Jan van Lierop is al jarenlang lid van deze biologische telerscoöperatie. Hij teelt onder meer venkel, prei, Chinese kool, bleekselderij, pompoen, andijvie en eikenbladsla. De groenten worden op het bedrijf direct klaar gemaakt voor transport naar de klant. 

"We hebben gisteren al onze klanten en de leden op de hoogte gebracht", aldus Femke. Het gaat daarbij om dit bericht (namens Hein Wolff, directeur Nautilus Organic):

7 januari 2020 is helaas het faillissement uitgesproken over ons lidbedrijf Biologisch tuinbouwbedrijf De Braok Mierlo.

Met dit bericht willen wij jullie laten weten dat alle leveringen door ons, en alle samenwerkende leden in de coöperatie, gecontinueerd worden. Vanzelfsprekend houden we hierover nauw contact met u. Contactpersoon voor verkoopzaken blijft hierin Johan Groen, te bereiken via 06 10784660.

De Braok is al jarenlang een trouw lid van ons en voor u een gevestigde leverancier. Het is uitermate spijtig dat het dit mooie bedrijf niet gelukt is om verschillende recente tegenslagen te boven te komen. Als coöperatie voelen we ons betrokken bij het welzijn van onze leden. Dit faillissement gaat ons dan ook zeer aan het hart.

Vanzelfsprekend zijn wij doorlopend bereikbaar voor alle mogelijke vragen van uw kant; twijfel niet om contact met ons op te nemen.

In het bericht op Faillissementen.com staat dat mr. M.J.L. Versantvoort tot curator benoemd is. Het insolventienummer is F.01/20/6. De rechtsvorm betreft een Commanditaire Vennootschap met één beherende vennoot en de hoofdactiviteit van dit bedrijf was 0113, Teelt groenten, wortel- en knolgewassen.

Voor meer informatie:

Johan Groen
Nautilus Organic
Ecu 21a
8305 BA Emmeloord
06 10784660
fjgroen@nautulusorganic.nl 
www.nautilusorganic.nl