Crowdfunding voor Wilde Wortels

Gastmaal Traiteur, aan de Utrechtse Griftstraat, krijgt een nieuw jasje. Oprichters Erik, Edgar en Simone toveren het om tot een nieuw concept: Wilde Wortels. Het Gastmaal café en restaurant De Keuken van Gastmaal blijven gewoon bestaan.

Het is naar eigen zeggen een logisch vervolg op Gastmaal Traiteur. "Wij hebben ons de afgelopen jaren steeds meer verdiept in natuurvoeding en natuurbeleving, Simone heeft onlangs de opleiding Natuurvoedingsadviseur afgerond en we hebben zelf de vele gezondheidsvoordelen gemerkt van goede voeding in combinatie met buiten zijn in de natuur. Met Wilde Wortels komt alles samen: we bereiden nog steeds gerechten voor catering maar volgens de principes van natuurvoeding: vers, puur, eerlijk en biologisch." 

Daarnaast gaat Simone voor Wilde Worltels ook masterclasses en workshops aanbieden over natuurvoeding en een gezonde, natuurlijke levensstijl. 

Plannen zijn er genoeg, want niet alleen krijgt het pand een nieuwe look met planten van een biologische kweker, ook moet de keuken opnieuw worden ingericht met nieuwe apparatuur. En er staat een elektrische bezorgfiets op het wensenlijstje. Om deze zaken te kunnen bekostigen, hebben de ondernemers een crowdfundingcampagne gestart. Meer informatie hierover is te vinden op crowdaboutnow.nl

Voor meer informatie: www.wildewortels.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven