Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Het heeft iets magisch"

"Het heeft iets magisch voor mij. Hoe je met zulke eenvoudige ingrediƫnten - meel, water en zout - zoiets lekkers kunt maken". Na een korte winterstop opent Lotte op woensdag 8 januari de deuren van de Rotterdamse bakkerij Das Brot weer.

Hier maakt ze zuurdesembrood op basis van biologisch tarwemeel dat is gemalen door molenstenen uit bij voorkeur Schiedam. Dit wordt vervolgens aangevuld met biologische meelsoorten zoals emmer of spelt. De overige ingrediĆ«nten zijn ook zoveel mogelijk biologisch.  

Das Brot heeft een wekelijks veranderend assortiment die de seizoenen volgt. Zo zijn er de ene keer klassiekers en de andere keer spannende experimenten. Alle broden zijn altijd huisgemaakt en zonder onnodige toevoegingen.

Voor meer informatie: www.dasbrot.nl 

Publicatiedatum: