Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw van Biobite: Kefiaar Water en plantaardige burgers

"Passen mooi bij een 'happy en healthy' start van dit nieuwe jaar"

Tholen - Biobite presenteert verschillende nieuwe producten op de Bio-beurs: Kefiaar Water en plantaardige burgers. "Spannende tijden dus, we zijn heel benieuwd hoe het publiek op onze nieuwe producten zal reageren. Zowel het Rauwe Water Kefir als de Veggie Burgers passen naar mijn mening mooi bij een 'happy en healthy' start van dit nieuwe jaar", vertelt Susanne de Raaij.

Kefiaar Water is een gefermenteerde drank, die wordt gemaakt door gedroogde vruchten, diksap en water aan kefirkorrels (een levende cultuur) toe te voegen. Susanne: "Het dubbele fermentatieproces zorgt ervoor dat de suikers worden omgezet in koolzuur, zodat je een friszurig, natuurlijk tintelend probiotisch drankje krijgt. Lekker en vol met verschillende soorten gunstige bacteriĆ«n en gisten, die je helpen je darmen in balans te houden. Nadat we subsidie ontvangen hebben van Oost NL zijn er in samenwerking met een lab in Gelderland twee varianten ontwikkeld: Citroen&Gember en Naturel&Fris. De laatstgenoemde is fris tintelend." Biobite biedt het Kefiaar Water aan in flessen van 250 en 500 ml. 

De andere nieuwkomers zijn twee plantaardige burgers: De Groene Burger met spinazie & zeewier en De Rooie Burger met bietjes & kelp. "Het gaat om 100% verse en plant based burgers die echt heerlijk smaken en rijk zijn aan eiwitten. Ze ondersteunen een gezond immuunsysteem en bevatten de 9 essentiƫle aminozuren. We vonden het belangrijk dat de burger sappig zou zijn en dat is volgens ons testpanel heel goed gelukt!"

Zowel het Kefiaar Water als de burgers zijn momenteel verkrijgbaar in de webshop van Biobite. "Na presentatie op de Bio-beurs hopen we snel landelijk te kunnen uitrollen via de bio-winkels."

Op het nippertje is ook de BananaBar klaar voor introductie op de Bio-beurs. "Dit is een glutenvrij en plantaardig bananenbrood, maar dan echt lekker en gezond, vezelrijk en het is een bron van eiwitten."

Biobite op de Bio-beurs: standnummer 491.

Klik hier voor een uitvergroting van de etiketten. 

Voor meer informatie: susan@biobite.nl en www.biobite.nl