Nieuw: biologische havermout en muesli van landgoed Velhorst

Landgoed Velhorst biedt sinds gisteren biologische havermout en muesli, beiden gemaakt van de 100% biologische haver van het landgoed. 

Muesli
Meesters van De Halm maakte de muesli en havermout onder het eigen label van Landgoed Velhorst. Meesters van De Halm is een authentieke biologische Nederlandse Graanpletterij sinds 1977. "Bij het verwerken van het graan wordt alleen het eigen graan gebruikt. De graanvlokken zijn verwerkt tot muesli naar ons eigen recept", meldt Winny van Buuren.

Havermout
Ook de havermout is van 100% haver van landgoed Velhorst. Havermout is gedroogde, gepelde en geknipte haver. Het wordt veel gebruikt voor de bereiding van een ontbijt in papvorm. "De voedingsvezels in havermout zorgen niet alleen voor een lager cholesterolgehalte in het bloed. Ze zorgen ook voor een lichtere stijging van het bloedsuiker en een langzamere en betere vertering van het voedsel. Bovendien zit je er lekker lang vol van. Ook zijn vezels goed voor je darmen want ze dragen bij aan een gezonde darmflora." 

Beide producten zijn te bestellen via de webshop. Binnenkort volgen er nog meer producten.

Winterlezing Vrienden van Velhorst
Op de website is eveneens de mogelijkheid om aan te melden voor de winterlezing van de Vrienden van Velhorst op 26 januari. Tijdens de lezing zal o.a. Lyanne Schrijver, voedingsdeskundige, meer vertellen over de voedingswaarde van deze producten.

Voor meer informatie: www.landgoedvelhorst.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven