Julien Brouwer van The Barn:

"Een project dat biologische voeding voor iedereen toegankelijk maakt is mogelijk"

Het seizoensaanbod respecteren, focussen op lokale productie, plasticverpakking vermijden en de CO2-uitstoot van je bedrijf compenseren door te herbebossen. Julien de Brouwer, oprichter van The Barn, is formeel: "Een leefbaar, transparant en duurzaam project dat biologische voeding voor iedereen toegankelijk maakt is mogelijk."

Vorige maand opende, na drie vestigingen in Brussel, de vierde winkel van The Barn in Antwerpen. Oprichters Julien de Brouwer en Quentin Labrique omschrijven de shops als overdekte seizoensmarkten waar een efficiënt model het mogelijk maakt dat biologische voeding gemiddeld twintig procent goedkoper wordt aangeboden.

Klik hier om verder te lezen

Bron: Weekend


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven