Maria Dawson (Clearspring): "Ze getuigen van de integriteit van elk product"

Videoserie toont verhaal achter Japanse biologische fine foods

Clearspring, gespecialiseerd in Japanse en biologische fine foods, presenteert een serie van zes video's waarin de verhalen achter enkele van de meeste iconische en populaire Japanse producten worden belicht.

De eerste video richt zich op het verhaal achter de Organic Japanese Yaemon Tamari Sojasaus van Clearspring. De video is gefilmd op locatie in Japan en neemt de kijker mee achter de schermen met de zesde generatie van de Yaemon-familie, producenten van de bekroonde Clearspring Organic Yaemon Tamari Sojasaus.

Clearspring zal begin 2020 de volledige serie films uitbrengen, met elk een ander product in de hoofdrol, waaronder Japanse Tofu, Mikawa Mirin, glutenvrije 100% boekweit Soba Noodles, Matcha poeder en Hatcho Miso.

Maria Dawson, commercieel directeur bij Clearspring:
"Deze video's zijn maanden in de maak. We zijn erg trots om eindelijk deze verhalen te kunnen delen en de kijker mee te nemen op een reis door Japan. Ze getuigen van de integriteit van elk product en het vakmanschap van de producenten die ze maken. De producenten houden traditionele ambachtelijke technieken en authentieke Japanse recepten in stand. De video's tonen niet alleen de hoge veeleisende normen die we hanteren voor onze producten, maar elke film toont de merkbeloften en het ethos waar Clearspring al meer dan 25 jaar voor staat: biologisch, niet gemodificeerd, 100% plantaardig voedsel eren dat vrij is van kunstmatige ingrediënten en toegevoegde geraffineerde suiker. We hopen dat iedereen ervan geniet, net zoveel als wij er van genoten hebben om de video's te maken."

Voor meer informatie: lucio@clearspring.co.uk,
www.clearspring.co.uk  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven