Inschrijving voor de Organic Farming Innovation Award 2020 geopend

Om de drie jaar komen IFOAM - Organics International, the South Korean Rural Development Administration en IFOAM's Technology Innovation Platform samen om de meest opmerkelijke biologische innovators te huldigen met de Organic Farming Innovation Award (OFIA).

IFOAM roept de biologische beweging op om de aandacht te vestigen op het uitstekende werk van biologische innovators over de hele wereld. Alle aanvragers zijn welkom.

Ze zijn specifiek op zoek naar innovaties die:

  • van toepassing zijn op biologische landbouw, verwerking en handel
  • innovatief zijn en nieuw in hun context
  • relevant zijn voor het oplossen van echte problemen of het verkennen van potentieel
  • een groot potentieel hebben voor positieve en duurzame impact

OFIA wordt toegekend in twee categorieën: the Grand Prize and the Science Prize. Een commissie kiest één Grand Prize en één Science Prize winnaar op basis van de criteria innovativiteit, relevantie en impactpotentieel.

Elke winnaar ontvangt een geldprijs (Grand Prize: $ 10.000 USD en Science Prize: $ 5.000 USD) en wordt uitgenodigd voor de 20e editie van het Organic World Congress (OWC 2020) om hun werk te presenteren. De volgende OFIA-ceremonie zal worden gehouden op de OWC 2020. Reis-, verblijf- en OWC-registratiekosten worden vergoed De OWC is van 21 tot 27 september 2020 in Rennes, Frankrijk.

OFIA-aanvragen kunnen worden ingediend in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Mandarijn of Koreaans. Bezoek de inschrijvingspagina voor meer informatie.

Alle aanmeldingen moeten uiterlijk op 1 april 2020 binnen zijn.

Voor meer informatie: www.ifoam.bio


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven