ZLTO, BioNederland en FoodUp! Brabant organiseren werkbezoek

Brabanders samen naar Bio-beurs

ZLTO, BioNederland en FoodUp! Brabant organiseren werkbezoek voor boeren, studenten en beleidsmakers op 23 januari naar de Bio-beurs in Zwolle, de biologische vakbeurs.

Akkerbouwers, tuinders en veehouders die interesse hebben om hun bedrijf te verduurzamen, of winkeliers en restauranthouders die meer wil weten over biologische producten, of studenten en docenten die graag op de hoogte blijven op het gebied van duurzaamheid en biologisch zijn van harte welkom om op donderdag 23 januari 2020 mee op dagexcursie te gaan naar de Bio-beurs in Zwolle.

Volop marktkansen voor biologisch
De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische landbouw, voeding, cosmetica en techniek. Met standhouders van teelttechniek tot leveranciers van biologische voedingsmiddelen en workshops over onderwerpen als bodemvruchtbaarheid, klimaat, biodiversiteit en gezonde en lekkere voeding, is de Bio-beurs interessant voor iedereen in de voedingsketen met interesse in duurzaamheid. Door de groeiende markt voor biologisch zijn er volop marktkansen.

Daarom organiseren ZLTO, BioNederland en FoodUp! Brabant een dagexcursie naar de Bio-beurs voor boeren, verwerkers, supermarkten, onderwijs en overheid. Met dit werkbezoek willen we Brabantse ondernemers, studenten en beleidsmakers informeren en inspireren over ontwikkelingen en kansen van biologisch. De dag is voor iedereen bedoeld met interesse in verduurzaming van de bedrijfsvoering en met name voor (potentiële) omschakelaars die zich willen oriënteren op biologisch.

Programma en aanmelden
Wanneer: donderdag 23 januari 2020.
Tijdens de heen- en terugreis is een programma met presentaties en discussie.
De kosten bedragen 25 euro inclusief busvervoer.
Na aanmelding worden de exacte details over het reisschema en de wijze van betalen toegestuurd.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven