BioVibe gecertificeerd voor Biogarantie Made in Belgium

"Kalme vraag naar bio-groenten vanwege de zachte temperaturen"

Tholen – "Voor de handel mag het wel wat kouder worden buiten. De verkoop loopt momenteel vrij rustig en de drukte voor de Kerst is ook nog niet losgebarsten. Aan het eind van de week zal de vraag naar verwachting weer aantrekken, maar voor nu is het kalm", vertelt Johan Verhaeren van BioVibe. "Het aanbod wintergroenten is op het moment erg goed. Er is voldoende product om aan de vraag te voldoen. We hebben knolselder, aardappelen, wortelen, prei en pompoenen voldoende voor het moment. Echter door het zachte weer valt de consumptie wat tegen."

Biogarantie Made in Belgium
Sinds kort is BioVibe gecertificeerd voor het label Biogarantie Made in Belgium. "Dit label geeft de consument de garantie dat het product gegarandeerd biologisch en Belgisch is. Dit label is opgericht omdat er vanuit winkeliers en consumenten vraag was naar een garantie voor een Belgisch product. Onder het label valt ook de garantie dat de teler een correctie prijs heeft gekregen voor zijn product. Al onze telers zijn inmiddels ook aangesloten en we kunnen momenteel bijna heel ons assortiment onder dit label aanbieden. Zowel appelen, peren, wortelen, knolselder, wortelen en alle koolsoorten bieden we momenteel met het label aan. Enkel broccoli en bloemkool zijn momenteel enkel in het buitenland te verkrijgen", besluit Johan.

Voor meer informatie:

Johan Vanhaeren
BioVibe
Kempenarestraat 44A
2860 – Sint-Katelijne-Waver
+32(0)15 700092
info@biovibe.be    
www.biovibe.be   


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.