Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Interessant programma voor jongeren die geïnteresseerd zijn in biologisch boeren

Agrifirm Jongerendag 2020: 8 januari

Op woensdag 8 januari vindt de Agrifirm Jongerendag 2020 plaats. Het evenement voor en door jonge boeren. Een tip voor jongeren die geïnteresseerd zijn in biologisch boeren is 'de Nieuwe Weg'-route. Hierin komen inspirerende verhalen voorbij over nieuwe wegen voor de toekomst. Hoor van trendwatcher en fooddesigner Katja Gruijters de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding en concepten. Ontdek met Joris Lohman, oprichter en directeur van Food Hub, de mogelijkheden van nieuwe businessmodellen binnen de nieuwe boerenfamilie. En luister naar Jaco Burgers, directeur van Erf bv (de grootste biologische akkerbouwer van Nederland) hoe gewasbescherming en biodiversiteitsherstel hand in hand kunnen gaan.

Tijdens de Agrifirm Jongerendag is er voldoende tijd om andere jonge biologische boeren te ontmoeten en kennis en ervaringen uit te wisselen. Er zal ook gezorgd worden voor een knallende afsluiting. 

Kijk voor het volledige programma én de mogelijkheid om je aan te melden op www.agrifirm.nl/jongerendag.

Publicatiedatum: