Groen welkom op hoofdkantoor Udea

De MOSK van Grønn verwelkomt iedereen die binnenkomt bij het nieuwe kantoorpand van Udea. De verwerking van het logo van Udea en Ekoplaza in de moswand, maakt het tot een uniek object in het pand.

Daarnaast kleuren nog veel meer producten van GRØNN het kantoor groen. Zo zorgt MYNTHE ervoor dat ruimtes zoals de kantine en het kantoor worden opgedeeld als groene room divider. Dit maakt de ruimte nog gezelliger en gezonder. 

Op verzoek van Udea heeft Grønn voor een hele reeks Baskets houten fruitkistjes gebruikt. De meeste plantenbakken bij Grønn zijn gemaakt van staal, maar Grønn geeft aan graag samen te werken met partners om de klant te geven waar ze om vragen. Deze hangende fruitkistjes zijn gevuld met groene planten en fleuren het industriële plafond helemaal op.

Grønn is trots dat zij, door hun groene oplossingen, een bijdrage hebben kunnen leveren aan het BREEAM-keurmerk van Udea. Het BREEAM- keurmerk staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method. Dit is een duurzaamheidskeurmerk voor het realiseren van duurzame gebouwen met minimale milieu-impact. 

Voor meer informatie: www.gronn.eu en www.udea.nl 

Bron: Grønn 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven