Nieuw: 5 verschillende tonic waters

Ekobryggeriet, dat door Hygiëna afgezet wordt in België, brengt 5 verschillende tonic waters op de markt in de volgende smaken: de originele bittere tonic, sparrentwijgjes, kruidnagel, vlierbloesem en rabarber. Het tonic water is kininevrij en door het te drinken draagt de consument bij aan een duurzame wereld. Een derde van de winst gaat namelijk naar het milieu en mensen in nood.

De bittere tonicsmaak wordt gecombineerd met natuurlijke aroma’s, koolzuurhoudend water, biologische suiker en citroenzuur. De Scandinavische natuur en cultuur zorgen voor de ideale inspiratiebron en brengen maar liefst 5 smaken met zich mee. De consument kan kiezen tussen de zachte vlierbloesem, de overheersende kruidnagel, de zure rabarber, de straffe sparrentwijgje of de originele bittere tonic.

Ecologisch en duurzaam
Ekobryggeriet tonic water streeft ernaar producten van een goede kwaliteit aan te bieden. Zo wordt het tonic water geproduceerd in een fabriek in Zweden op een duurzame en biologische manier. Bovendien zet het merk zich in voor de planeet en voor goede doelen. Een derde van de winst van het bedrijf gaat namelijk naar het milieu of naar mensen in nood. 

Daarnaast behoort het Ekobryggeriet tonic water tot een van de weinigen die geen kinine gebruikt. De bittere smaak van het tonic water wordt versterkt dankzij de natuurlijke smaak van Quassia Amara. Het is een originele en natuurlijke smaak die, in tegenstelling tot kinine, slechts in een aantal tonic waters terugkomt.

Voor meer informatie: www.hygiena.primetime.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven