Biologische koffie met Fairtrade en Rainforest Alliance keurmerk

Smokin' Bean nu ook in Nederland

De Nieuwegeinse Catering Company introduceert een nieuwe biologische koffie in hun assortiment. De koffie, Smokin' Bean, is niet alleen biologisch gecertificeerd, maar draagt ook het Fairtrade en het Rainforest Alliance keurmerk.

De Nieuwegeinse Catering Company is importeur van 'Smokin Bean' in Nederland. Frits de Gooijer, mede-eigenaar: "De koffie wordt gebrand bij Matthew Algie in Glasgow, Schotland. Deze blend is gemaakt van 100% Arabica bonen en wordt vanuit coöperaties in Peru en Mexico samengesteld. Hierdoor is deze koffie zo goed als herleidbaar naar de koffieboer."

Daarnaast zegt hij: "Smokin Bean heeft een 3-voudige certificering en dat maakt deze koffie extra bijzonder. Niet heel veel andere merken kunnen dit zeggen."

Smokin Bean is een 'To Go' merk en wordt ook zodanig weggezet binnen Horeca en Business en Offices. Het merk is ethisch verantwoord en ook de bekers zijn 100% biologisch afbreekbaar doordat er gebruik gemaakt wordt van Vegware. Dit is 'plant-based' composteerbare verpakking.

"Het merk bestaat nu een kleine 2 jaar", vertelt Frits, "en is in korte tijd zeer succesvol in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Naast het Verenigd Koninkrijk en Ierland zijn wij het enige land waar op dit moment Smokin' Bean wordt verkocht."

In de toekomst zullen er meer producten van Smokin' Bean, waaronder single estate koffie, in het assortiment worden opgenomen.

Voor meer informatie:

Nieuwegeinse Catering Company (N.C.C.)
Het Sluisje 25
3438 AH te Nieuwegein
030 6031551
www.nieuwegeinsecateringcompany.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven