Herdruk kookboek:

100 biologische recepten ter ere van 100 jaar Emma Stoll

In 1966 maakte Emma Stoll kennis met de buitengewone voedingsideeën van Dr. Max Bircher-Benner. Zowel Emma als Christof Stoll waren enthousiast over het volwaardige voedingsmiddelen dieet, dat rauw voor gekookt voedsel, plantaardig voor vlees en koolhydraten voor eiwitten stelt.

Emma Stoll veranderde vervolgens het voedingsplan van het personeel en begon met de biologisch-dynamische teelt op het Sedus bedrijfsterrein in Dogern om de kwaliteit en versheid van de ingrediënten te waarborgen.

Ter gelegenheid van Emma Stoll’s 100e verjaardag werd het kookboek '100 biologische recepten ter ere van 100 jaar Emma Stoll' herdrukt.

De recepten in het kookboek zijn in de loop der decennia getest en verfijnd. Dit om eenvoudig de gerechten te kunnen bereiden en de verse ingrediënten uit de natuur te waarderen. Maar vooral om te genieten van de producten die de natuur ons schenkt.

Iedereen die interesse heeft in het kookboek kan contact opnemen met Sedus. In het bedrijfsrestaurant van Sedus, de Oase, bereiden de koks al tientallen jaren de recepten van Emma Stoll.
Verantwoord en ecologisch voedsel vormt de basis van de duurzame waarden die Sedus nastreeft.

Bron: Sedus


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven