Eerste editie van de vers-inspiratie-markt bij Udea

Begin deze week organiseerde Udea een versmarkt voor haar klanten ter inspiratie voor de naderende feestdagen. Op maandag waren de  bio-speciaalzaken welkom en op dinsdag de Ekoplaza’s. "De opkomst was groot, bij elkaar mochten we zo’n 200 winkeliers ontvangen. Een erg succesvolle opkomst voor deze eerste editie", zegt Geert-Jan Smits, organisator van deze versmarkt.

Verschillende leveranciers presenteerden in iets meer dan 20 feestelijk ingerichte stands met passie hun producten. Zo geurde de hal onder andere naar de broden van Vanmenno, waren de verse maaltijden van Ekocuisine en Van de Oorsprong te proeven en presenteerde Henk van Oers van St. Hendrick zijn charcuterie planken. Ook bleken de live bereidde zalm wraps van Fish and More perfect samen te gaan met de wijnen van Azul y Garanza en schonk een barista van Neutenboom beide dagen verse koffie.

De versmarkt is in het leven geroepen om winkeliers te laten zien hoe ze in hun winkel kunnen uitpakken met assortiment, uitvoering en beleving in de decembermaand. Om zo de consument te inspireren en verleiden. Kerstmis is namelijk een belangrijke periode in het jaar om omzet te realiseren. Bovendien was het een mooie gelegenheid voor winkeliers om kennis te maken met onze leveranciers. "Voornamelijk het contact dat ontstond tussen de leveranciers, de winkeliers en het kantoorpersoneel was van grote waarde. Op deze manier zien we hoe verbindend in biologisch echt in de praktijk tot stand komt", zegt Geert-Jan hierover. "Samen met Udea hebben de leveranciers veel tijd en energie gestoken in het feestdagenassortiment en de aantrekkelijke acties voor deze mooie tijd van het jaar."

"Deze eerste editie was een groot succes; er komt zeker een volgende. Wellicht zelfs in een grotere uitvoering." Ook van verspillende aanwezigen kwamen positieve reacties. Winkeliers waren geïnspireerd en leveranciers hebben hun verhalen kunnen delen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.