“We voelen dat het beter kan”

Restaurant LOFF stapt over op à la carte menu

Tholen - Restaurant LOFF in Breda is vandaag en morgen gesloten in verband met een kleine verbouwing. Het restaurant stapt namelijk van het buffet over naar een à la carte menu. Hiermee haalt Marion Pluimes haar kookstudio De Groene Kookacademie naar LOFF. Ze geeft aan dat de reacties op de nieuwe plannen voor 99% positief zijn. "Een enkeling wil echt geen afscheid nemen van het buffet, maar ik ben er van overtuigd dat we ook hen in positieve zin zullen verrassen. Het zal geen traditionele à la carte menu worden. Zo gaan we onder meer kleine gerechtjes om te delen bereiden", aldus Marion.

Marion wil op deze manier haar kennis over natuurvoeding, puur en eerlijk koken en duurzaam leven met anderen delen. Daarom zullen gasten in het vernieuwde restaurant ook welkom zijn om dinner lectures en kookworkshops bij te wonen. Er staan ook filmavonden en een 'yoga & breakfast' evenement op de planning. Voor de rest blijft het gewoon vertrouwd: de koks bij LOFF blijven 100% biologisch, puur en eerlijk koken. "Ook al zijn wij en velen met ons ontzettend gek op ons buffet, we voelen dat het beter kan. Met de kennis en expertise van ons keukenteam kunnen we nog mooiere, smaakvollere en meer volwaardige maaltijden op tafel zetten dan we nu met het buffet kunnen."

In de LOFF-nieuwsbrief maakte Marion het nieuws vorige week al bekend:
Ik stond aan de grond genageld en wist meteen: dit ga ik doen! Alles leek op zijn plek te vallen, toen ik na een docentenmeeting door Zaltbommel liep en mijmerde over lesgeven, voeding en koken. Ineens wist ik hoe ik mijn passies onder één dak bij elkaar kon brengen.
Snel trok ik een sprintje naar de auto waar mijn notitieboekje lag, zodat ik al mijn ideeën kon opschrijven. Ik wilde niets verloren laten gaan en alles opschrijven waarvan ik blij word: koken, kennis delen over (natuur)voeding en anderen enthousiast zien worden van mijn verhalen. Ik miste het al een hele tijd dat ik geen kook-/voedingslessen op een eigen locatie kon geven, terwijl daar zo ontzettend veel vraag naar is. Ik zag nu heel helder voor me hoe ik dat met minimale aanpassingen in de keuken bij LOFF mogelijk zou kunnen maken!

Voor meer informatie: info@restaurantloff.nl en www.restaurantloff.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven