"Het restaurant gaat in het voorjaar van 2020 open"

Eerste gasten krijgen voorproefje bij De geschilde aardappel

Biologisch restaurant De geschilde aardappel gaat in het voorjaar 2020 open, maar de eerste gasten konden afgelopen weekend al gebruik maken van de sfeervolle zakelijke ruimte.

Jacco en Jojanneke Krabbe bouwen hard aan hun een droom: een biologisch restaurant met zakelijk ruimte voor bijeenkomsten en workshops en een vaar-in (drive-in voor boten). Zij werken samen met met Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9. Zij zochten een sfeervolle locatie waar ondernemers zich volledig kunnen concentreren op hun bedrijf.

"Het restaurant is nog niet klaar, dat gaat in het voorjaar van 2020 open", zegt Jojanneke. "Maar we hebben alles op alles gezet om op tijd klaar te zijn voor onze eerste gasten: de groep ondernemers van Platform 9." Van 22 t/m 24 november schoven de eerste ondernemers aan. Trea: "Jacco en Jojanneke zorgden ervoor dat het een extra feestelijk moment werd. De sfeerverlichting ging aan en zij verzorgden een buffet met heerlijke biologische producten."

Klik hier om verder te lezen

Bron: Genemuiden Actueel


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven