Tumor maakte haar bewust van het belang van 'schone' huidverzorgingsproducten

Indie Lee krijgt COSMOS Global Certification

Indie Lee, een merk voor duurzame huidverzorging, krijgt de wereldwijd erkende certificering COSMOS. Deze certificering wordt geregeld door leiders op het gebied van biodiversiteit, veiligheid en duurzaamheid.

COSMOS richtlijnen helpen bij het reguleren van duurzame productie en consumptie van merken voor persoonlijke verzorging. COSMOS wordt beschouwd als één van de meest toonaangevende wereldwijde certificeringsprocessen.

Indie Lee, oprichter en CEO van het bedrijf: "Het verkrijgen van deze certificering was geen sinecure, maar wel zeer lonend voor ons bedrijf. Dit is een steeds veranderende certificering, wat betekent dat we verantwoordelijk zullen zijn om aan de hoogste eisen te blijven voldoen, wat uiterst belangrijk is omdat de Amerikaanse schoonheidsindustrie weinig regelgeving heeft. Het betekent ook dat we onze externe partners en fabrikanten verantwoordelijk houden om aan dezelfde eisen te voldoen."

De eerste ronde voor het merk met COSMOS NATURAL-gecertificeerde producten omvat Radiance Renewal Peel en I-Waken Eye Serum. De eerste ronde met COSMOS ORGANIC-gecertificeerde producten omvat onder meer Whipped Body Butter, Essential Body Lotion en Gentle Daily Peel.

Met deze certificering verplicht Indie Lee zich tot het samenstellen van z'n producten volgens de COSMOS-normen.

Over Indie Lee 
In 2008, werd Indie Lee gediagnosticeerd met een levensbedreigende hersentumor die volgens de artsen zou kunnen worden  toegeschreven aan wat ze op haar huid aanbracht. Dit maakte haar bewust van het belang van 'schone' huidverzorgingsproducten. Na een succesvolle operatie begon ze aan een reis om een collectie 'schone' verzorgingsproducten te creëren. Indie Lee haalt de beste ingrediënten van over de hele wereld en stelt ze met de hulp van toonaangevende, gelijkgestemde chemici samen. Indie Lee is gebaseerd op de natuur, wordt ondersteund door de wetenschap en is geïnspireerd door het leven.

Voor meer informatie: www.indielee.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven