Biologische winkel Thedinghsweert breidt uit en verruimt openingstijden

De biologische winkel van Thedinghsweert is al 25 jaar gehuisvest in het buitengebied van Tiel. De winkel wordt verbouwd en zal twee keer zo groot worden. Vanaf donderdag 28 november is iedereen weer welkom in de nieuwe winkel.

De biologische winkel is de enige biologische speciaalzaak in Tiel-Kerk Avezaath.  Hier kunnen de klanten uitgebreide voorlichting krijgen over biologische producten, maar ook dagelijks verse ambachtelijke brood- en zoete producten kopen uit de eigen bakkerij. Verder kunnen klanten hier terecht voor groente o.a. van eigen land, fruit en vlees van eigen vee.

Na 25 jaar werd het tijd voor een grondige verbouwing. De nieuwe winkel wordt bijna twee keer zo groot en krijgt een ruimer assortiment aan biologische producten. 

Vanaf donderdag 28 november zijn de klanten weer van harte welkom in de nieuwe winkel. Er is een speciale actie voor bezoekers. Verder is er tot het nieuwe jaar een verrassingsaanbieding.

De winkel is vanaf 7 december elke zaterdag open tot 17.00 uur.

Thedinghsweert wil mensen zoveel mogelijk stimuleren om een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Daarnaast is zij een sociale onderneming waar werk gecreëerd wordt voor mensen met een handicap en een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Voor meer informatie: www.thedinghsweert.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven