Wija Hendrickx van L'esprit de Paris

"Altijd op zoek naar de beste biologische ingrediënten voor mijn bonbons"

Sinds juni dit jaar is Edam een nieuwe biologische chocolaterie en patisserie rijker: L’esprit de Paris. Een naam met een dubbele betekenis: verfijnde producten met biologische ingrediënten die bijdragen aan het halen van de klimaatdoelstellingen.

“In mijn eentje kan ik de wereld niet veranderen”, zegt onderneemster Wija Hendrickx. “Maar door verantwoord te produceren en consumeren, kunnen we allemaal een steentje bijdragen. Hap voor hap naar een betere wereld!”

Na een carrière in het onderwijs besloot Hendrickx om van haar passie voor patisserie en chocolade haar beroep te maken. Ze volgde haar opleiding bij The Bakery Institute in Zaandam en werkte als bedrijfsleider bij een chocolaterie in de Verskade. In de productiekeuken in Edam heeft ze de ruimte om zich volledig te storten op mooie producten. “Ik werk met biologische chocolade van de premium chocolade-importeur Icam en ik ben voortdurend op zoek naar de beste biologische ingrediënten voor mijn bonbonvullingen en taarten."

Klik hier om verder te lezen

Bron: Nieuw-Volendam


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven