Opening van de eerste Carrefour Bio-winkel in Polen

In Warschau heeft Carrefour Polen de eerste biologische supermarkt in gebruik genomen. Polen is het vierde land dat zich bij de Carrefour Group heeft gevoegd en na Frankrijk, Spanje en België een 100% biologische winkel opent.

Deze eerste Carrefour Bio-winkel in Polen, gelegen in Warschau, biedt – binnen het netwerk van winkels op nationaal niveau – 2500 producten, waaronder enkele exclusieve artikelen. De 100% biologische winkel in Warschau biedt op een oppervlakte van 153 m² verse producten, groenten en fruit, vlees, vis, vers brood en producten van het merk Carrefour aan. Ook zijn er traditionele kaas- en vleeswarenstalletjes te vinden. De opening maakt deel uit van het Act for Food-programma en heeft tot doel het biologische aanbod in Polen te vergroten om aan de hoge lokale aanbod te kunnen voldoen.

De Carrefour Bio-winkel in Warschau is ook de eerste Carrefour-winkel in Polen, waar meer dan 50 bulkproducten (granen, koffie, gedroogd fruit ...) en 24 soorten thee en kruiden te koop zijn.

Er is ook een "Food to Go" -zone waar consumenten biologische soepen en broodjes kunnen vinden die ter plekke worden bereid, een kopje koffie of een vers geperst glas sap kunnen drinken. Verder kunnen consumenten hun eigen bakje meenemen en hun via het Lokalny-platform bestelde mand met fruit en groenten ophalen.

Polen is het vierde land dat zich bij de Carrefour Group heeft aangesloten om een winkel te openen waar enkel biologische producten te vinden zijn. Er zijn op dit moment 29 Carrefour Bio-winkels in Frankrijk, 4 in Spanje, 1 in België en 1 in Polen.

Bron: carrefour.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven